Etusivu Yritys Uutiset Tarjoukset Yhteystiedot Yhteydenotto Oma asiakastili
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tietosivut
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Maksutavat
Tuotteen tiedot

Matka kotiin - Valmistautuminen elämän perimmäiseen seikkailuun

1 kpl19.50€ /kpl
+5 kpl17.00€ /kpl
(hinta sis. alv 10%)
Paino 0.420 kg

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


Matka kotiin - Valmistautuminen elämän perimmäiseen seikkailuun

Ann V. Graber

• Oletko koskaan miettinyt, miten auttaa kuolevaa läheistäsi?

• Pelottaako ajatus kuolemasta sinua?

• Mitä tekisit, jos saisit tietää, että kuolet pian?

Tässä kirjassa Ann Graber vie lukijan kiehtovalle matkalle: ensin omaan kohtaamiseensa kuolevaisuuden kanssa, kun hän vakavasti vammautuneena kävi hyvin lähellä kuolemaa ja oivalsi, miten kuolema on vain alku olemassaolomme jatkuvuudessa; sitten auttamaan muita kohtaamaan kuoleman prosessi ja siihen liittyvät pelot. Lopuksi seuraamme Kayn rohkeaa kulkua ja valmistautumista elämän viime vaiheisiin. Lukija saa mahdollisuuden osallistua hänen siirtymiseensä Valoon. Kirjassa on myös esimerkkejä tavoista, miten muistaa kuolleen läheisen elämää – ja samalla lohduttaa menetyksen kärsineitä.

”Ann Graberin kirja ”The Journey Home” on kuin ylhäältä annettu lahja. Lukija saa kokea kauneutta, ihmeellisiä ja mieltä ylentäviä asioita. Ja hänessä herätetään tarve suunnata pelotta kohti tarkoituksellista elämää, matkalle kotiin ja jatkuvaan seikkailuun, joka odottaa meitä jokaista toisella puolella.” - Trace N. Pirtle, Ed.D.


“Rakas Ann Graber: Olen lukenut upean käsikirjoituksesi ja se on koskettanut minua syvästi. Oma kokemuksesi kuoleman läheisyydestä ja osallistumisesi Kayn valmistautumiseen kuolemaansa antaa sanoillesi sellaista aitoutta, johon vain harva kirjoittaja yltää. Suosittelen tätä kirjaa jokaiselle, joka on kosketuksissa kuoleman prosessin kanssa – erityisesti saattohoidossa työskenteleville ja surutyössä avustaville.” - John F. Commerford. M.D.
Ann Graber, PhD, Viktor Frankl’s Logotherapy – kirjan kirjoittaja on ansainnut arvostusta oppilaittensa keskuudessa kaikkialla maailmassa Franklin psykologian ohjaajana ja opettajana. Franklainen psykologin terapeuttisena lähtökohtana on tarkoituskeskeinen lähestymistapa, joka tarkastelee elämää optimistisesti ja kehottaa elämään vastuullisesti. Aina omasta ”herätyksestään” lähtien – jolla kirja alkaa – Ann on halunnut auttaa kanssakulkijoitaan näkemään kuoleman elämän välietappina eikä sen päätöksenä. Olemme kaikki valmistuneet jostakin – lastentarhasta, peruskoulusta, lukiosta tai korkeakoulusta – jatkaaksemme seuraavan asteen koulutukseen. Näin on elämän koulussakin. Matkalla kotiin kuljemme päättäjäisjuhlasta toiseen; yhtä niistä kutsumme kuolemaksi.Julkaistu 2011

104 sivua, kovakantinen (sidottu)

ISBN 979-952-5308-71-6

 

Englanninkielinen alkuteos The Journey Home
Copyright © Ann V. Graber

 

 

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Helsinki "dochter van de Oostzee" (hollanti, nidottu)
Helsinki "dochter van de Oostzee" (hollanti, nidottu)
FINLANDIA (espanja, sidottu)
FINLANDIA (espanja, sidottu)
Ostoskori
0 kpl
Päivän runo