Etusivu Yritys Uutiset Tarjoukset Yhteystiedot Yhteydenotto Oma asiakastili
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tietosivut
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Maksutavat
Tuotteen tiedot

Onnistumisen psykologiaa

23.00€ (hinta sis. alv 10%)
Paino 0.500 kg

Tätä tuotetta ei voi ostaa verkkokaupasta

Kysy lisää tuotteesta
Kirjaa ei ole tällä hetkellä saatavana (painos loppuunmyyty).Onnistumisen psykologiaa

Ritva Abao


Voimavaralähtöisiä teitä persoonallisuuden kehittämiseen ja kahleista vapautumiseen


Ritva Abao on uusimpien psykoterapianäkemysten monipuolinen edustaja. Hän toimii psykoterapeuttina, life-coachina, kouluttajana, kääntäjänä ja esikoisteoksensa myötä myös kirjan tekijänä.

Ritva Abao on tuonut Suomeen muun muassa psykografian - filosofian tohtori Dietmar Friedmannin kehittämän kolmen tyypin opin. Psykografia ei ole ainoastaan uusi ja osuva luonnekuvaus vaan teoria, joka johtaa "tyypittelystä" persoonallisuuden kehitykseen ja eheytymiseen.

Psykografia on tämän erikoisen teoksen punainen lanka, vaikka kirja onkin tutkielma uusista kuten myös jo tunnetuista voimavaralähtöisistä menetelmistä ja niiden integroinnista. Ajatusten voima on yksi tämän kirjan keskeisistä teemoista. Kirja sopii kaikille ihmisten kanssa työtä tekeville yhtä hyvin kuin jokaiselle psykologiasta ja persoonallisuuden kehityksestä kiinnostuneelle. Kirja sisältää myös harjoituksia joiden avulla voi löytää yksilöllisiä ratkaisun teitä.

"ONNISTUMISEN PSYKOLOGIAA" on nautittavaa ja mukaansa tempaavaa luettavaa. Se on inhimillisiä piirteitä ymmärtävä ja toivoa antava. Se tuo ratkaisukeskeisiin menetelmiin monipuolisuutta ottamalla huomioon, että ihmiset ovat erilaisia." (Helena Vuoriheimo)

"Tämä kirja on kiinnostava tutkimusmatka voimavaralähtöisten lähestymistapojen maailmaan." (Ben Furman)227 sivua, pehmeäkantinen (nidottu)

ISBN 978-952-5318-31-9

Kustantaja: Lootus-kirja Oy, 2011
© Ritva Abao 

 
Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Tammen laulu / The song of the oak trees
Tammen laulu / The song of the oak trees
Luomupuuvilla rantasäkki
Luomupuuvilla rantasäkki
Finland - The Whisper of Nature
Finland - The Whisper of Nature
Ostoskori
0 kpl
Päivän runo