Etusivu Yritys Uutiset Tarjoukset Yhteystiedot Yhteydenotto Oma asiakastili
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tietosivut
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Maksutavat
Yritys / RKS Tietopalvelu Oy


RKS Tietopalvelu Oy


Pienkustantamo RKS Tietopalvelu Oy julkaisee, kustantaa ja markkinoi pääasiassa espoolaiskirjailija ja runoilija Raimo Suikkarin (1939 - 2015) Suomesta kertovia kuvateoksia eri kieliversioilla sekä muuta kauno- ja tietokirjallisuutta.

Yhtiön toimialaan kuuluvat myös kuvien julkaisuoikeuksien, postikorttien ja muiden tuotteiden myynti. Uudistimme nettisivumme ja verkkokauppamme alkuvuodesta 2013.

Yritys aloitti toimintansa vuonna 1983 Raimo ja Leena Suikkarin perustamana ja on siitä asti jatkanut perheyrityksenä. Toimitusjohtajana ja markkinointivastaavana toimii Leena Suikkari. Seuraavaa sukupolvea edustava Zenith Suikkari vastaa taiteellisesta suunnittelusta, kirjojen editoinnista ja verkkokaupan ylläpidosta.

Painatamme kirjat ja kortit pääasiassa Pohjoismaisen Joutsenmerkin omaavissa kirjapainoissa.
Ympäristöarvot ja eettisyys ovat toiminnassamme keskeisellä sijalla.  

RKS Tietopalvelu Oy on Suomen Kustannusyhdistyksen ja Suomen Yrittäjien jäsen.

 

 

Yhteistyö

Etsimme verkkokauppaamme myytäväksi eettisiä, ekologisia ja kierrätystuotteita, erityisesti pientuottajien ja kotimaisten valmistajien. Myös uniikkeja käsityötuotteita. Yhteistyöstä voi kysyä ja tuotetietoja sekä kuvia omista tuotteistaan lähettää osoitteeseen zenith.suikkari (at) gmail.com.

 

Käsikirjoitukset

Otamme myös vastaan käsikirjoituksia, pienenä kustantamona meillä on mahdollista antaa niistä lyhyt palaute mutta rajallisten resurssien takia harva pääsee valitettavasti julkaistavaksi asti.

Käsikirjoituksiin ja tekstinäytteisiin ilman kirjoittajan/kirjoittajien esittelyä ja taustatietoja emme vastaa. Jos haluat vastauksen, liitäthän mukaan lyhyen, muutaman sivun tekstinäytteen lisäksi yhteystietosi (nimi/nimimerkki ja sähköpostisoite), esittelyn itsestäsi tai kaikkien kirjoittajien esittelyn jos kyseessä on useampi kirjoittaja sekä miksi haluaisit käsikirjoituksen julkaistavaksi juuri meidän kauttamme.

 

 

 

Ostoskori
0 kpl
Päivän runo