Joulun toimitusajat, 2021 kotimaa ja ulkomaat

Joulun toimitusajat, 2021 kotimaa ja ulkomaat

Jouluostokset kannattaa tehdä hyvissä ajoin että lahjat ehtisivät perille jouluksi. Tehdessäsi tilauksen kotimaahan tai ulkomaille viimeistään alla mainittuina päivämäärinä, lähetämme pakettisi ennen Postin toimitusaikatietojen mukaisia viimeisiä joulupostituspäiviä. 

Huomaathan että Posti lisää noutopisteidensä määrää jouluna, mikä tarkoittaa sitä että paketti ei välttämättä mene juuri siihen pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen mihin se on lähetetty, vaan Posti saattaa ohjata sen läheiseen erilliseen joulunajan noutopisteeseen. 


Kaikki Postin palvelupisteet: https://www.posti.fi/fi/palvelupisteet-kartalla 

Lisätietoa toimitusajoista ja Postin joulun infopaketti: https://www.posti.fi/fi/henkiloille/joulu 

Postin toimitusaikakyselystä voit varmistaa oman alueesi postinkulun aikataulut ja palvelut: https://www.posti.fi/fi/toimitusaikakysely


Päivämäärät:

Paketit ja XXS-paketit (toimitus kirjeenä) kotimaahan, normaali verkkokauppatilaus: 

- Tee tilaus viimeistään torstaina 16.12 


Paketit ulkomaille, lähetä tilaus sähköpostilla rks.tietopalvelu@kolumbus.fi ja zenith.suikkari@gmail.com


Tee tilaus viimeistään: 

- Maanantaina 13.12 -  Pohjoismaat ja Baltia 

- Tiistaina 7.12 - Muu Eurooppa 

- Tiistaina 30.11 - Muut maat


Mikäli joulushoppailu jää viime hetkeen, tuotteita voi tilata ja noutaa suoraan meiltä koko marraskuun ja joulukuun ajan, myös juhlapyhien aikana. 

Viime hetken tilaukset noudettavissa toimipaikastamme Kilonkulma 4, 02610 Espoo, ennakkoon sovittuna ajankohtana rks.tietopalvelu@kolumbus.fi tai 0503812510. Paikalle pääsee niin autolla kuin junalla ja bussilla ja muilla kulkuvälineillä. 


Kuvapankistamme Taide Jäämyrsky https://www.taidejaamyrsky.fi kuvat vuoden jokaisena päivänä 24/7. Toivotamme Hyvää Joulun aikaa ja kynttilöiden taikaa!


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.