Postin lakon vaikutukset toimituksiin


Postin lakon aikana toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta Lähipakettina. Toimituskulut ovat samat kuin postipaketeissa (5 €).

Tilausta tehdessäsi valitse kassalla toimitustavaksi 'Nouto postista' ja kirjoita tilaussivulta lötyvään 'Lisätieto tilaukseen' viestikenttään se Matkahuollon toimipiste, mistä haluat noutaa lähetyksen. Matkahuollon toimipistehaku löytyy tästä linkistä 
https://matkahuolto.fi/toimipisteet/toimipistehaku/

Jos haluat kotiinkuljetuksen, valitse toimitustavaksi 'Ovelle-paketti', jolloin paketti tulee Matkahuollon toimittamana suoraan ovellesi. Hinta on sama kuin Postin kotiinkuljetuksessa (15 €).

Lähetyksen voi myös hakea toimipisteestämme Kilosta Espoosta, erikseen sovittuna ajankohtana, valitse tällöin toimitustavaksi 'Nouto kauppiaan toimipisteesta' ja otamme yhteyttä noutoajankohdan sopimiseksi. 


Voimme halutessasi laittaa tilauksen matkaan pakettina Postin kautta myös lakon aikana mutta tällöin toimitusajat saattavat venyä useilla päivillä. Postipaketit liikkuvat tiedotteiden mukaan isoimmissa kaupungeissa suhteellisen normaalisti lakon aikana mutta pienemmillä paikkakunnilla viivettä voi esiintyä enemmän. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme toimitusajoista tarvittaessa lisää.


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.