Verkkokaupan uusi maksupalveluntarjoaja on Klarna

Verkkokauppamme maksupalveluntarjoaja on vaihtunut, uusi palveluntarjoaja on Klarna Bank AB (aiemmin Checkout Finland Oy). Verkkokaupan kautta maksettaessa maksutavoissa on tämän johdosta joitakin muutoksia.


Verkkokaupassa kassalla käytössä ovat seuraavat maksutavat:


Yksityisasiakkaat

- Kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut, voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, LähiTapiolan, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.
- Korttimaksut Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard -korteilla.
- Klarna lasku- ja osamaksusopimukset.

Yritysasiakkaat

- Korttimaksut Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard -korteilla.
- Klarna lasku.

Lisätietoa Klarnan maksutavoista ja palveluista https://www.klarna.com/fi/
Muut maksutavat


Tuttuun tapaan käytössä ovat edelleen seuraavat maksutavat; Ennakkomaksu, Postiennakko, Lasku yritysasiakkaalle, Maksu kauppiaan toimipisteessä. Näillä maksutavoilla emme tarkastele emmekä tallenna luottotietojasi.

Mikäli haluat maksaa edellä mainituilla muilla maksutavoilla, tee tilaus sähköpostitse osoitteeseen rks.tietopalvelu@kolumbus.fi tai zenith.suikkari@gmail.com tai puhelimitse 0503812510. Nykyinen kassajärjestelmä ei valitettavasti enää tue em. muita maksutapoja.

Kassajärjestelmän muutoksesta huolimatta haluamme edelleen tarjota asiakkaillemme monipuoliset maksutavat sekä mahdollisuuden entiseen tapaan myös anonyymiin tilaamiseen.

Yksityisasiakkaana tilaaminen ja maksaminen on mahdollista tehdä anonyymisti tilaamalla tuotteet meiltä etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse sekä maksamalla tuotteet käteisellä ja noutamalla ne toimipisteestämme sovittuna ajankohtana. Yritysasiakkailta tarvitsemme tilauksen käsittelyyn edelleen luonnollisesti yrityksen tiedot; yrityksen nimen, y-tunnuksen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Nykyisestä vallalla olevasta verkkokauppakulttuurista poiketen kuljemme vastavirtaan ja pyrimme pitämään verkkokauppamme pitkälti vakoiluvapaana eli emme kerää kävijöistä ja asiakkaista tarpeettomia tietoja, tee automaattista profilointia tai urki verkkokäyttäytymistä. Mielestämme jokaisella on oikeus yksityisyyteen sekä tilaamiseen myös ilman rahoituslaitosten harjoittamaa luokittelua.


Lisätietoa ja kaikki käytössä maksutavat löytyvät linkistä https://www.rks-tietopalvelu.fi/maksutavat


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.