Zone Libre - Vapaa vyöhyke

Zone Libre - Vapaa vyöhyke

Tuemme Zone Libre - Vapaa vyöhyke -kampanjaa 


  •  Kunnioitamme ihmisoikeuksia, valinnanvapautta ja yksityisyyttä.


  •  Kampanjaan osallistuvat yritykset ja toimijat haluavat tarjota kaikille asiakkailleen yhdenvertaisen palvelun, kunnioittaen jokaisen yksityisyyttä myös terveystietojen osalta. Zone Libre -logoa kantavat kampanjan jäsenet eivät vaadi asiakkailtaan terveystodistusta.


  •  Zone Libre on Ranskassa alkunsa saanut kampanja toimijoille ja yrityksille, jotka haluavat ylläpitää ihmisoikeuksia ja yksilöllistä valinnanvapautta. Zone Libre ehkäisee syrjintää ja vähentää vastakkainasettelua asiakaskunnissa. Kampanja on lähtenyt liikkeelle eräästä ranskalaisesta ravintolasta ja idea on lähtenyt leviämään nyt ympäri maailmaa.


Jos meillä olisi kivijalkaliike, logo koristaisi ehdottomasti sen ovea tai ikkunaa toivottaen tervetulleeksi kaikki asiakkaat!

Verkkokauppatoimijana ja tuotteiden valmistajana haluamme tuoda arvomaailmaamme vastaavaa kampanjaa esiin ja lisätä sen näkyvyyttä omalta pieneltä osaltamme.

Meiltä saat noutaa tilaukset sekä maksaa käteisellä ilman terveystietojen ja minkään muidenkaan tietojen kyselyitä sekä kasvot vapaina tai peitossa - se on jokaisen oma valinta.


Lisään tietoa Zone Libre -kampanjasta https://zonelibresuomi.weebly.com/

Lista yrityksistä, jotka joko vaativat tai eivät vaadi tai vastustavat mielivaltaisia ja laittomia rajoituksia (me vastustamme) https://stopkoronapassi.fi/Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.