Maksutavat


Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi. 

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä. Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. 

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.


Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.


Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa seuraavilla korteilla: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.


Muut maksutavat


Ennakkomaksu

Ennakkomaksua käytettäessä asiakas saa tilauksen yhteydessä sähköpostiviestin, joka sisältää kauppiaan tilinumeron. Tilauksen voi maksaa omassa verkkopankissa, maksuautomaatilla tai pankissa. Tilaus lähetetään kun maksu näkyy kauppiaan tilillä.

Postiennakko

Postiennakkomaksu on 5 €, joka lisätään tilauksen loppusummaan. Toimitustavat postiennakolla ovat Postipaketti (5 €), Postin pakettiautomaatti (5 €) ja Ovelle-paketti (15 €). Postiennakolla tilattu paketti maksetaan postiennakkomaksuineen noudettaessa Postin palvelupisteeseen, jossa maksuvälineenä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen. Pakettiautomaattiin maksuvälineenä käyvät vain sirulliset pankki- tai luottokortit. Ovelle-paketissa postiennakolla tilattu paketti luovutetaan vastaanottajalle luovutustilanteessa maksua vastaan.


Lasku yritysasiakkaille

Myymme laskulla ainoastaan yritysasiakkaille. Lähetämme sähköpostilla laskun, jonka eräpäivä on 14 päivää tilaushetkestä. Uusien yritysasiakkaiden kohdalla laskun tulee olla maksettu ennen tuotteiden toimitusta. Muistathan lisätä tilaukseen yrityksesi Y-tunnuksen.