Maksutavat


Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. 

Klarna Bank AB maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Klarna tarkastaa asiakkaidensa luottotiedot automaattisesti. Lisää tietoa löydät Klarnan Tietosuojaselosteesta, tietosuojailmoituksesta sekä osamaksusopimuksesta

Klarnasta maksut ohjautuvat käsiteltäväksi Sofortin infrastruktuurin kautta. Sofort GmbH on Klarnan saksalainen tytäryhtiö, joka tarjoaa PSD2-direktiivin mukaisen turvallisen maksutoimeksiantopalvelun. Maksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla yhteydellä, ja maksutiedot, kuten salasanat ja tilitiedot, eivät tallennu verkkokaupan järjestelmiin.

Lisää tietoa Klarnasta ja Sofortista https://www.klarna.com/fi/blogi/klarnan-uusi-verkkopankkimaksu-sujuvoittaa-maksamista/


Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, LähiTapiolan, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.


Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa seuraavilla korteilla: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.


Verkkokaupassa kassalla käytössä ovat seuraavat maksutavat:


Yksityisasiakkaat

- Kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut, voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, LähiTapiolan, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.

- Korttimaksut Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard -korteilla.

- Klarna lasku- ja osamaksusopimukset.

Yritysasiakkaat

- Korttimaksut Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard -korteilla.

- Klarna lasku.

Lisätietoa Klarnan maksutavoista ja palveluista https://www.klarna.com/fi/
Muut maksutavat

Mikäli haluat maksaa muilla maksutavoilla kuin Klarnalla, tee tilaus sähköpostitse osoitteeseen rks.tietopalvelu@kolumbus.fi tai zenith.suikkari@gmail.com tai puhelimitse 0503812510. Käytössäsi ovat seuraavat muut maksutavat; Ennakkomaksu, Postiennakko, Lasku yritysasiakkaalle, Maksu kauppiaan toimipisteessä. Näillä maksutavoilla emme tarkastele luottotietojasi! 


Ennakkomaksu

Ennakkomaksua käytettäessä asiakas saa tilauksen yhteydessä sähköpostiviestin, joka sisältää kauppiaan tilinumeron. Tilauksen voi maksaa omassa verkkopankissa, maksuautomaatilla tai pankissa. Tilaus lähetetään kun maksu näkyy kauppiaan tilillä.

Postiennakko

Postiennakkomaksu on 5 €, joka lisätään tilauksen loppusummaan. Toimitustavat postiennakolla ovat Postipaketti (5 €), Postin pakettiautomaatti (5 €) ja Ovelle-paketti (15 €). Postiennakolla tilattu paketti maksetaan postiennakkomaksuineen noudettaessa Postin palvelupisteeseen, jossa maksuvälineenä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen. Pakettiautomaattiin maksuvälineenä käyvät vain sirulliset pankki- tai luottokortit. Ovelle-paketissa postiennakolla tilattu paketti luovutetaan vastaanottajalle luovutustilanteessa maksua vastaan.


Lasku yritysasiakkaille

Myymme laskulla ainoastaan yritysasiakkaille (lukuun ottamatta Klarnan suoraan verkkokaupan kassalla tarjoamia maksuvaihtoehtoja, joilla myös yksityisasiakkaan on mahdollista maksaa ostokset laskulla). Lähetämme sähköpostilla laskun, jonka eräpäivä on 14 päivää tilaushetkestä. Uusien yritysasiakkaiden kohdalla laskun tulee olla maksettu ennen tuotteiden toimitusta. Muistathan lisätä tilaukseen yrityksesi Y-tunnuksen. 


Maksu kauppiaan toimipisteessä

Ennakkoon tilatut tuotteet voi maksaa käteisellä toimipisteessämme osoitteessa Kilonkulma 4, 02610 Espoo. Sovi maksusta ja noudosta etukäteen rks.tietopalvelu@kolumbus.fi tai 0503812510.