Toimitusehdot


Maksutavat

Hyväksymme kaikkien suomalaisten verkkopankkien verkkomaksut sekä luottokorttimaksut Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Käytössä ovat myös mobiilimaksu ja kännykkämaksu, ennakkomaksu tilille sekä postiennakko. Tarkempaa tietoa linkistä Maksutavat.


Laskulla

Myymme laskulla ainoastaan yritysasiakkaille. Lähetämme tilauksen mukana tai sähköpostilla laskun, jonka eräpäivä on 14 päivää tilaushetkestä.


Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana tilauksesta.


Toimituskulut

Toimituskulut ovat Postipaketissa Postin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin 5 €, Ovelle-paketissa 15 € ja kirjeenä 5 €.

Maksamme kaikki postituskulut yli 100 euron tilauksista.

Toimitamme kirjeenä ainoastaan pienet lähetykset, jotka mahtuvat postiluukusta (35,3 x 25 x 3 cm), kun tuotteiden yhteispaino on alle 700 grammaa (0,7 kg). Esimerkiksi yksi noin 500 g kuvakirja pakkauksineen mahtuu postiluukusta.

Postipaketti on mahdollista saada Postin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin, toimituspaikan voi valita kassalla tilausta tehdessä.

Postiennakkomaksu on 5 €, jonka saa Postipakettiin, pakettiautomaatti-toimituksiin ja Ovelle-pakettiin. Postiennakolla tilattu paketti maksetaan noudettaessa Postin palvelupisteeseen, jossa maksuvälineenä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen. Pakettiautomaattiin maksuvälineenä käyvät vain sirulliset pankki- tai luottokortit. Ovelle-paketissa postiennakolla tilattu paketti luovutetaan vastaanottajalle luovutustilanteessa maksua vastaan.

Ohjeet pakettiautomaatin käyttöön löytyvät Postin nettisivuilta;

https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/vastaanota/lahetysten-vastaanottaminen.html


Postipaketin saavuttua noudettavaksi Postin palvelupisteestä, saat tekstiviestin tai paperisen osoitekortti-saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Pakettiautomaatista noudettavista lähetyksistä saat tekstiviestin kun lähetys on noudettavissa.

Posti kysyy henkilöllisyystodistusta pakettia noudettaessa, myös toinen henkilö voi noutaa lähetyksen valtakirjalla ja omalla henkilöllisyystodistuksellaan.

Pakettiautomaatista noudettaessa tarvitset vain tekstiviestillä saapuvan koodin jolla lokeron saa auki.  

Tuotteiden painot päivittyvät järjestelmään automaattisesti ostoksia tehdessä ja valinnaiset toimitustavat sekä toimituskulut näkyvät kassalle mentäessä (tässä vaiheessa ostoskorin sisältöä pystyy vielä muokkaamaan).

Tuotteet voi myös noutaa ja maksaa käteisellä toimipisteessämme Kilonkulma 4, 02610 Espoo. Noudosta sovittava etukäteen puhelimella tai sähköpostilla. Noudon voi valita toimitustavaksi kassalla tilausta tehdessä.

Jos järjestelmä antaa toimitustavoista vaihtoehdoksi vain “Nouto kauppiaan toimipisteestä” (esimerkiksi kun tilattujen tuotteiden yhteispaino on korkea) valitse se niin otamme yhteyttä ja sovimme kanssanne tuotteiden toimituksesta.


Myyntialue

Verkkokaupasta tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Jos haluat toimituksen Ahvenanmaalle tai ulkomaille, ota meihin yhteyttä rks.tietopalvelu@kolumbus.fi tai 050 381 2510. 


Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan postiin parin seuraavan arkipäivän aikana tilauspäivästä. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.


Palautukset

Kaikilla verkkokaupassa myytävillä tuotteilla on Kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus (Kuluttajansuojalaki 20.1.1978/38 http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1978/19780038).

Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, käyttämätön ja myyntikelpoinen. Maksamme palautuksen postituskulut kotimaan toimituksissa. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Vie palautettava lähetys Postin palvelupisteeseen ja muista pyytää palautuksesta itsellesi kuitti! Jos lähetys on noudettu pakettiautomaatista, sen voi myös palauttaa sinne samalla koodilla kuin millä lokero avautui noudettaessa. Alle 2 kg painoiset ja alle 3 cm paksuiset lähetykset voi palauttaa myös kirjelaatikkoon.

Postin ohjeet asiakaspalautuksista;

https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palautapaketti/

Palautusta varten pakkaa tuotteet huolellisesti mieluiten alkuperäispakkaukseen ja lisää pakkauksen päälle seuraavat tiedot (yhteystiedot ovat samat kaikissa palautusvaihtoehdoissa):

Asiakaspalautus 637146
RKS Tietopalvelu Oy
Kilonkulma 4
02610 Espoo


Viallisen tuotteen palautus

Viallinen tuote vaihdetaan ensisijaisesti samaan uuteen nimikkeeseen.

Kaikista viallisen tuotteen palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta rks.tietopalvelu@kolumbus.fi, tai puhelimella numeroista 050 381 2510 tai 0400 449 189. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.


Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus Postiin. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.


Reklamaatiot

Yrityksen ja Asiakkaan välistä sopimusta koskeviin mahdollisiin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia.

Kuluttaja voi ottaa yhteyttä Kuluttajaneuvontaan (http://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta). Kuluttajalla on oikeus saattaa riita myös kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi (http://www.kuluttajariita.fi).


Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta rks.tietopalvelu@kolumbus.fi

- Puhelimella numeroista 050 381 2510 ja 0400 449 189
Peruutusoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus kokonaan tai osittain 14 vuorokauden kuluttua tilaushetkestä. Peruuttamisesta ei aiheudu asiakkaalle kuluja. Jos tilaus on jo maksettu, palautamme asiakkaalle peruutettujen tuotteiden summan sekä mahdolliset postikulut viimeistään 14 vuorokauden kuluttua peruttamisilmoituksen vastaanottamisesta. Mikäli tuotteet on jo ehditty postittaa, asiakkaan tulee palauttaa tuotteet kauppiaalle alkuperäisessä kunnossa ja viimeistään 14 vuorokauden kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Palautus on ilmainen.

Tilauksen peruuttamisesta tulee ilmoittaa sähköpostilla rks.tietopalvelu@kolumbus.fi tai puhelimitse 050 381 2510.


Palautusosoite:

Asiakaspalautus 637146
RKS Tietopalvelu Oy
Kilonkulma 4
02610 EspooInternational Delivery

We also deliver to outside Finland. Contact zenith.suikkari@gmail.com