LogoArt
LogoArt

LogoArt

20,00 €
Sisältää alv. 10 %
Tuotenumero ISBN: 978-952-92-0786-2


LogoArt

Marianne da Silva Prado


Logoartin perustaja Marianne da Silva Prado järjestää kursseja ja ohjaa asiakkaitaan maalaamisessa ja muotoilussa Espaco Kalevala -keskuksessaan Brasilian Concalvesissa ja eri puolilla Suomea.


Logoart syntyi yhdistämällä taideterapia ja logoterapia. Logoartia ymmärtää parhaiten, kun tarkastelee kummankin terapian perusteita erikseen.

- Taideterapiassa annetaan asiakkaille mahdollisuus työskennellä taiteen avulla. Työskentelyn päämäärät ovat terapeuttisia, eivät taiteellisia.

- Logoterapia on psykoterapia, jonka filosofiasta voi saada tukea elämäänsä. Logoterapia valottaa elämän tarkoituksen etsintää. Elämän tarkoitus nähdään ihmiselämän korkeimpana motivaationa.


Molempien terapioiden tavoitteena on herättää asiakas huomaamaan sisäiset voimansa ja käyttämään omia vahvuuksiaan.

Logoterapiassa asiakas maalaa, piirtää ja muovailee terapeutin ohjaamana. Asiakkaan niin halutessaan keskustellaan logoterapeuttisesti taidetyöskentelyn esiin tuomista aiheista. Tämä kirja tarjoaa johdatuksen Logoartiin, ja kirjan avulla voidaan myös tehdä Logoartin harjoituksia omahoitona itsenäisesti.Englanninkielinen, 120 sivua, kovakantinen (sidottu)Paino:
0.33 kg
Arvostelut 0 arvostelua