Onnistumisen psykologiaa

Lootus-kirja Oy
Onnistumisen psykologiaa
Onnistumisen psykologiaa

Onnistumisen psykologiaa

20,00 €
Sisältää alv. 10.00 %
Tämä on esittelytuote.


Kirjaa ei tällä hetkellä saatavana (painos loppuunmyyty)


Onnistumisen psykologiaa

Ritva Abao


Voimavaralähtöisiä teitä persoonallisuuden kehittämiseen ja kahleista vapautumiseen

Ritva Abao on uusimpien psykoterapianäkemysten monipuolinen edustaja. Hän toimii psykoterapeuttina, life-coachina, kouluttajana, kääntäjänä ja esikoisteoksensa myötä myös kirjan tekijänä.

Ritva Abao on tuonut Suomeen muun muassa psykografian - filosofian tohtori Dietmar Friedmannin kehittämän kolmen tyypin opin. Psykografia ei ole ainoastaan uusi ja osuva luonnekuvaus vaan teoria, joka johtaa 'tyypittelystä' persoonallisuuden kehitykseen ja eheytymiseen.


Psykografia on tämän erikoisen teoksen punainen lanka, vaikka kirja onkin tutkielma uusista kuten myös jo tunnetuista voimavaralähtöisistä menetelmistä ja niiden integroinnista. Ajatusten voima on yksi tämän kirjan keskeisistä teemoista. Kirja sopii kaikille ihmisten kanssa työtä tekeville yhtä hyvin kuin jokaiselle psykologiasta ja persoonallisuuden kehityksestä kiinnostuneelle. Kirja sisältää myös harjoituksia joiden avulla voi löytää yksilöllisiä ratkaisun teitä.


"ONNISTUMISEN PSYKOLOGIAA on nautittavaa ja mukaansa tempaavaa luettavaa. Se on inhimillisiä piirteitä ymmärtävä ja toivoa antava. Se tuo ratkaisukeskeisiin menetelmiin monipuolisuutta ottamalla huomioon, että ihmiset ovat erilaisia."  - Helena Vuoriheimo - 

"Tämä kirja on kiinnostava tutkimusmatka voimavaralähtöisten lähestymistapojen maailmaan."  - Ben Furman - 227 sivua, pehmeäkantinen (nidottu)

ISBN 978-952-5318-31-9

Kustantaja: Lootus-kirja Oy, 2011
© Ritva AbaoPaino:
0.5 kg