Vihreän planeetan kutsu – Matka Siniselle ja Valkoiselle planeetalle

RKS Tietopalvelu Oy
Vihreän planeetan kutsu – Matka Siniselle ja Valkoiselle planeetalle
Vihreän planeetan kutsu – Matka Siniselle ja Valkoiselle planeetalle Vihreän planeetan kutsu – Matka Siniselle ja Valkoiselle planeetalle Vihreän planeetan kutsu – Matka Siniselle ja Valkoiselle planeetalle Vihreän planeetan kutsu – Matka Siniselle ja Valkoiselle planeetalle Vihreän planeetan kutsu – Matka Siniselle ja Valkoiselle planeetalle Vihreän planeetan kutsu – Matka Siniselle ja Valkoiselle planeetalle Vihreän planeetan kutsu – Matka Siniselle ja Valkoiselle planeetalle Vihreän planeetan kutsu – Matka Siniselle ja Valkoiselle planeetalle Vihreän planeetan kutsu – Matka Siniselle ja Valkoiselle planeetalle Vihreän planeetan kutsu – Matka Siniselle ja Valkoiselle planeetalle Vihreän planeetan kutsu – Matka Siniselle ja Valkoiselle planeetalle Vihreän planeetan kutsu – Matka Siniselle ja Valkoiselle planeetalle Vihreän planeetan kutsu – Matka Siniselle ja Valkoiselle planeetalle Vihreän planeetan kutsu – Matka Siniselle ja Valkoiselle planeetalle Vihreän planeetan kutsu – Matka Siniselle ja Valkoiselle planeetalle

Scifiromaanitrilogian 3. osa

21,90 €
Sisältää alv. 10 %
Tuotenumero 978-952-7233-15-3


Romaanitrilogian 3. osa

Matka Siniselle ja Valkoiselle planeetalle  -scifiseikkailuromaanissa Palonis-planeetalle muuttanut suomalainen biologi Ram kolaroi avaruusaluksensa toisen aluksen kanssa, ja ajautuu kotimaisemistaan Palonikselta kauas Siniselle planeetalle. Jouduttuaan siellä alkukantaisten tanttien vangiksi, hänen seikkailunsa saavat uusia käänteitä Valkoisella planeetalla, jossa hän päätyy lumi-ihmisten hoivattavaksi, ja kohtaa matkan varrella aiempien tuttujen elämänmuotojen lisäksi uusia humanoidikansoja. 

Oikutteleva avaruusalus laittaa päähenkilön jatkuvasti napit vastakkain oman itsensä ja maailmankaikkeuden kanssa. Tarina on ykkös- ja kakkososaa selvemmin päähenkilönsä kasvumatka. 

Kirjan maisemat ja toiminta tempaavat mukaansa ihmeelliseen luonnon kiertokulkuun hyväksyvässä ja Rakastavassa ilmapiirissä. Tarina saa huomaamaan maailmankaikkeudessa vallitsevan ykseyden – elämä on kaikkialla yhtä. 

Miten käy protagonistin ja antagonistin tässä sarjan viimeisessä osassa?

Teos muodostaa kolmannen osan scifiromaanisarjasta, ja päättää Vihreän planeetan kutsu -trilogian, jonka kaikki osat julkaistaan samaan aikaan.

 

SAATAVANA!

Nyt painettu kirja hintaan 21,90 € (ovh. 29,90 €)! Ennakkotilaushinta voimassa 1.12.2023 asti. 


144 sivua, kovakantinen, julkaistu 2023

ISBN-numerot:

Painettu kirja: 978-952-7233-15-3 
E-kirja: 978-952-7233-16-0

E-kirjaa saatavana mm. ElisaKirjasta, BoD KirjakaupastaAmazonistaKobosta ja Ellibsistä (linkit avautuvat uuteen ikkunaan)

Lue pidempi lukunäyte BoD Kirjakaupassa


Raimo Suikkari (1939, Antrea – 2015, Espoo) oli espoolainen kirjailija, runoilija, taiteilija, pienkustantaja sekä elämäntapajuoksija ja -tanssija, joka julkaisi elämänsä aikana seitsemäntoista kuvakirjaa, kymmenen runokirjaa, kolme romaania sekä elämäntaito-oppaan. 

Kirjailijan tuotannossa toistuvat luonto, rakkaus ja hetken taltiointi visuaalisesti vaikuttaviksi tarinoiksi. 

Vihreän planeetan kutsu -scifiromaanisarja julkaistaan postuumisti kirjailijan toiveen mukaisesti.


Pituus:
1.5 cm
Korkeus:
21.5 cm
Leveys:
13.5 cm
Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua