LUOMUMEHILÄISVAHAKYNTTILÄT

10 Tuotetta

Luonnon omaa taikavaloa - Luomumehiläisvahakynttilät


Mehiläisvahakynttilän ominaisuudet

Mehiläisvahakynttilän valo on kaunis ja taianomainen, kynttilä palaa tunnelmallisesti lämpimän keltaisella liekillä ja hunajaisella tuoksulla.

Mehiläiset ovat hämmästyttäviä monitaitureita ja ekosysteemillemme erittäin tärkeitä pikku otuksia. Mehiläiset tuottavat vahaa omia pesäkennojaan varten. Mehiläisvaha on haluttu ja arvokas raaka-aine koska mehiläiset tuottavat sitä vain rajallisen määrän. Vertailun vuoksi yhdestä mehiläispesästä saattaa hyvänä vuonna saada jopa 50 kg hunajaa mutta vain 0,5 kg vahaa. Osa pesistä kerätystä vahasta jatkaa takaisin mehiläispesiin mehiläisten omaan käyttöön ja osa taas meidän ihmisten iloksi. Mehiläisvahakynttilän ostaminen on pienisuuri ekoteko – mehiläisten hoito ylläpitää osaltaan luonnon monimuotoisuutta, lisää ruokaturvaa ja varmistaa sen että kasveille riittää pölyttäjiä myös tulevaisuudessa.

Kaikki kynttilämme ovat itse käsin valettuja, pienissä erissä tehtyä kotimaista käsityötä. 

Valamme kynttilät kosmetiikkalaatuisesta suomalaisesta luomumehiläisvahasta, joka on korkealuokkaisin ja puhtain sekä ekologisin saatavilla olevista kynttilöiden raaka-aineista. Vaha on tuotettu perinteikkäässä Lahtisen Vahavalimossa.


HUOM! Viimeiset kynttilät saatavana Lovit-käsityöverkkokaupasta

https://www.lovitkauppa.com/collections/zekotus-rks-tietopalvelu-oy


  • Näkymä