Zekotus - RKS Tietopalvelu Oy


Pienkustantamo RKS Tietopalvelu Oy julkaisee, kustantaa ja markkinoi pääasiassa espoolaiskirjailija ja runoilija Raimo Suikkarin (1939 - 2015) Suomesta kertovia kuvateoksia eri kieliversioilla sekä muuta kauno- ja tietokirjallisuutta.

Yhtiön toimialaan kuuluvat myös kuvien julkaisuoikeuksien, postikorttien sekä muiden eettisten ja ekologisten tuotteiden myynti sekä valmistus. Zekotus on verkkokauppamme aputoiminimi. Vuodesta 2020 olemme päässeet ihmettelemään mehiläisten sielunelämää mehiläisvahakynttilöiden valmistamisen muodossa. 

Kuvamyyntisivusto, taidetuotanto ja -palvelut löytyvät aputoiminimellä Taide Jäämyrsky ja kuvapankki osoitteesta www.taidejaamyrsky.fi


Historia, henkilöt ja arvot

Yritys aloitti toimintansa vuonna 1983 Raimo ja Leena Suikkarin perustamana ja on siitä lähtien jatkanut perheyrityksenä. Toimitusjohtajana ja markkinointivastaavana toimii Leena Suikkari. Seuraavaa sukupolvea edustava Zenith Suikkari (taiteilijanimeltään Jäämyrsky) vastaa taiteellisesta suunnittelusta, kirjojen editoinnista ja verkkokaupan ylläpidosta.

Painatamme kirjat ja kortit pääasiassa Pohjoismaisen Joutsenmerkin omaavissa kirjapainoissa. Ympäristöarvot ja eettisyys ovat toiminnassamme keskeisellä sijalla - kaikki ihmisen harjoittama toiminta lähtee luonnosta ja palautuu luontoon.  

Käytämme verkkokauppatoimituksissamme usein kierrätyspakkauksia, joten pakkausten ulkonäkö saattaa vaihdella. 

Toimimme pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Lapissa.  

Olemme itsenäinen ja riippumaton toimija. Jäsenyrityksenä löydymme Suomen Yrittäjistä.  


Jälleenmyynti

Etsimme verkkokauppaamme myytäväksi eettisiä, ekologisia ja kierrätystuotteita, erityisesti pientuottajien ja kotimaisten valmistajien tekemiä. Myös uniikkeja käsityötuotteita ja taidetta. 

Samoin etsimme omille tuotteillemme jälleenmyyjiä. 

Kysy yhteistyömahdollisuuksista sähköpostitse zenith.suikkari (at) gmail.com.


Käsikirjoitukset

Tällä hetkellä emme ota vastaan käsikirjoituksia. 


Muut yhteistyökuviot

Olemme kiinnostuneita järjestämään eettiseltä ja taiteelliselta pohjalta toimivia syrjintävapaita pop-up myyntitapahtumia ja -tilaisuuksia sekä taidenäyttelyitä. Olemme avoimia uusille ideoille ja kontakteille, joten jos mielessäsi on ajatus tai suunnitelma, ota yhteyttä!