Zekotus - RKS Tietopalvelu Oy


Pienkustantamo RKS Tietopalvelu Oy julkaisee, kustantaa ja markkinoi pääasiassa espoolaiskirjailija ja runoilija Raimo Suikkarin (1939 - 2015) Suomesta kertovia kuvateoksia eri kieliversioilla sekä muuta kauno- ja tietokirjallisuutta.

Yhtiön toimialaan kuuluvat myös kuvien julkaisuoikeuksien, postikorttien ja muiden tuotteiden myynti. Zekotus on verkkokauppamme aputoiminimi. 

Kuvamyyntisivusto, taidetuotanto ja -palvelut löytyvät aputoiminimellä Taide Jäämyrsky ja kuvapankki osoitteesta www.taidejaamyrsky.fi


Yritys aloitti toimintansa vuonna 1983 Raimo ja Leena Suikkarin perustamana ja on siitä asti jatkanut perheyrityksenä. Toimitusjohtajana ja markkinointivastaavana toimii Leena Suikkari. Seuraavaa sukupolvea edustava Zenith Suikkari vastaa taiteellisesta suunnittelusta, kirjojen editoinnista ja verkkokaupan ylläpidosta.

Painatamme kirjat ja kortit pääasiassa Pohjoismaisen Joutsenmerkin omaavissa kirjapainoissa. Ympäristöarvot ja eettisyys ovat toiminnassamme keskeisellä sijalla.

RKS Tietopalvelu Oy Suomen Yrittäjien jäsen.Yhteistyö

Etsimme verkkokauppaamme myytäväksi eettisiä, ekologisia ja kierrätystuotteita, erityisesti pientuottajien ja kotimaisten valmistajien. Myös uniikkeja käsityötuotteita. Kysy yhteistyömahdollisuuksista ja lähetä tuotetietoja sekä kuvia omista tuotteistasi sähköpostitse zenith.suikkari (at) gmail.com.Käsikirjoitukset

Otamme myös vastaan käsikirjoituksia, pienenä kustantamona meillä on mahdollista antaa niistä lyhyt palaute mutta rajallisten resurssien takia harvempi pääsee julkaistavaksi asti. 

Käsikirjoituksiin ja tekstinäytteisiin ilman kirjoittajan/kirjoittajien esittelyä ja taustatietoja emme vastaa. Jos haluat vastauksen, liitäthän mukaan lyhyen, muutaman sivun tekstinäytteen lisäksi yhteystietosi (nimi/nimimerkki ja sähköpostisoite), esittelyn itsestäsi tai kaikkien kirjoittajien esittelyn jos kyseessä on useampi kirjoittaja sekä miksi haluaisit käsikirjoituksen julkaistavaksi juuri meidän kauttamme.